Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Can't send ArrayCollection Options · View
Valdhor
Posted: Thursday, September 06, 2012 9:12:59 AM
Rank: Newbie Coder
Groups: Member

Joined: 3/19/2008
Posts: 11
Points: 12
Location: USA
I have a Value Object that contains two array collections and a number of other parameters. When I try to send this object to the server as part of a remote object call WebORB fails to invoke my service class.

According to Charles the ArrayCollections are sent as an Externalized Object of type flex.messaging.io.ArrayCollection.

It's like WebORB eats the request and doesn't pass it on. If I change the type of the parameters to array then it works fine.

There are no PHP errors. I don't know where the WebORB log file is meant to be so can't tell if WebORB itself is logging an error.

I am using WebORB for PHP 3.6

Is this a bug? What would I need to do to fix it?

Thanks for any help.


Best Regards




Steve
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

YAFVision Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.1.8 (NET v4.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
This page was generated in 0.154 seconds.